DİYARBAKIR / SİLVAN - Sarıbuğday İmam Hatip Ortaokulu

Sarıbuğday İmam Hatip Ortaokulu

sarıbuğday mahallesi Küme evleri 991
Vizyon
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Başarılar
Okulumuz son 7 yılda düzenli olarak sınav puanıyla öğrenci alan liselere öğrenci göndermekte ve son 3 yıldır üste üste bursluluk sınavı kazanan öğrencilerimiz bulunmaktadır.
Öğretim Şekli :normal
08-30/14:30
kalorifer
Ulaşım
OKULUMUZDA ÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAMAKTADIR. ULAŞIM BELEDİYE OTOBÜSÜ VEYA MİNİBÜS İLE SAĞLANMAKTADIR.
Servis Bilgisi
Silvan merkeze 24 km uzaklıkta olup servis vardır. Diyarbakır merkeze 62 km uzaklıkta olup servis bulunmamaktadır.Diyarbakıra ulaşım bireysel olarak sağlanmaktadır.
il uzaklık 62 km. ilçe uzaklık :24 km.
FUTBOL,VOLEYBOL,BASKETBOL VE MASA TENİSİ
TUBİTAK 4006 VE TÜBİTAK 2204
Diğer Hususlar
Okulumuzun Sarıbuğday İmamhatip Ortaokul instagram,twitter ve facebook sayfasından takibini yapabilirsiniz. İnstagram sayfamız ; saribugday_ilkogretim_okulu Facebook sayfamız ; saribugday_ilkogretim_okulu Twitte sayfamız ; SaribuğdayİHO